KLOAKSERVICE

Din kloak skal have kloakservice

…og det skal gøres rigtigt!

Ellers går det galt.
Kloakservice er ligeså vigtigt for kloakken, som service er for din bil. Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt, hvis du oplever symptomer på, at der er noget galt med din kloak eller dit afløb. Venter du med at udbedre eventuelle skader, risikerer du at skaderne forværres, og derved bliver prisen for at udbedre dem væsentligt højere.
Et skadet eller kollapset kloakrør kan f.eks. både medføre kraftige lugtgener samt huller og- eller fordybninger i din have.

Men det er slet ikke det værste.

Et skadet eller kollapset kloakrør under eller i nærheden af dit hus, kan underminere selve fundamentet på dit hus og medføre sætningsskader, eller – i værste fald – sammenstyrtning.

DERFOR: Læs videre her !

Der kan være mange tegn på, at din kloak eller dit afløb trænger til et eftersyn. Her er nogle af de typiske:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fair pris

  Medlem af garantiordning

  Faglig ekspertise

  Hurtig respons

  Kloak kloakservice - sky

  Klima forandringer presser kloaknettet

  Klimaforandringerne medfører flere og kraftigere regnskyl – og det bliver kun værre i fremtiden. Det øger presset på kloaknettet, og øger behovet for kloakservice. Særligt de kraftige efterårsstorme er – med deres medfølgende enorme mængder nedbør – hårde ved vores kloakker. De belaster både de ydre og de indre dele af konstruktionen, og stresser derved svage punkter og samlinger i systemet. Fejl og utætheder i afløb og kloakledninger kan derfor give efter under det øgede pres. Derved kan selv relativt små skader udvikle sig eksplosivt i løbet af kort tid – og det samme kan udgifterne til udbedring af skaderne. Klimaforandringerne giver også problemer med, at grundvandstanden øges flere steder i landet. Det betyder øget fugt i kælderen for mange husejere. Samtidig øger det presset på kloaknettet.
  Også dit.

  Mikael Mortensen. Chefkonsulent i Dansk Byggeri.

  ”I mange af de huse, som har 50-60 år på bagen, er der sket jordsætning, eller der vokser rødder ind i kloakken, og der er rotter. Derfor er det en god idé at få tjekket sin kloak, hvis man bor i et ældre hus. Desværre ser vi, at mange husejere i stedet prioriterer at få et nyt køkken. For det er jo ikke særlig sexet at bruge penge på en kloakspuling. “

  Nej ! Kloakspulinger ER ikke særligt sexede. MEN. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, bare at lukke øjnene og håbe på det bedste.

  Og har du ikke styr på dine forsikringer, kan du ende med hele regningen selv.

  Dækker din forsikring eventuelle skader på kloak og afløb ?

  Husk altid at tjekke, hvilke skader din forsikring dækker.

  Har du tegnet en udvidet rørskade-forsikring, vil den som oftest dække udgifterne til udbedring af eventuelle skader.

  Det gælder dog ikke altid:

  Ove Vidstrup. konsulent i Forsikringsoplysningen

  ” Rørskadeforsikringen dækker de rør, der fører vand ud og ind i huset. Det betyder, at hvis man uforskyldt får en skade, så bliver reparationen dækket af forsikringen. Men det er klart, at hvis man lader stå til, selv om man er blevet opmærksom på, at rørsystemet ikke har det godt, så får man ingen erstatning, for det er ikke en vedligeholdelsesforsikring. Så hvis man ved grov uagtsomhed ikke har fået gjort noget ved det, så er det for egen regning. “

   

  Få ro i sindet - Få tjekket din kloak

  Start med at tage fat i en autoriseret kloakmester, og få foretaget et professionelt eftersyn. Det vil spare dig for mange bekymringer og – ikke mindst – mange penge.

  Han kan, guide og vejlede dig, i forhold til alle aspekter omkring afløb og kloak, og kontakter dig gerne i forhold til en indledende snak, eller et uforpligtende tilbud. 

  Husk ALTID at bruge en autoriseret Kloakmester. Kloakservice er en meget specialiseret branche, der kræver professionelt kendskab, teknisk indsigt og det rette værktøj.

  Gå efter en kloakmester, der er medlem af Foreningen Danske Kloakmestre. Det er DIN garanti for at arbejdet bliver udført korrekt og – ikke mindst – at du er dækket af Garantiordningen.

  6 sikre tegn på, at din kloak trænger til service

  1. Dit toilet skyller ikke ordentligt ud. Det tyder på, at vandet har svært ved at slippe væk og er et typisk tegn på ”propper” i dit afløb eller din kloak.
  2. vis du oplever, at din kælder er mere fugtig end normalt, kan det være tegn på et sprængt eller utæt kloakrør.
  3. Stående vand og fugt omkring tagbrønde og ved soklen på dit hus er et tegn på, at vandet fra tagrenden ikke skyller ordentligt ud i kloakken.
  4. Sammensunket jord eller fordybninger på din grund er et tegn på, at du har et kollapset eller utæt kloakrør.
  5. Dårlig lugt fra dit afløb er et tegn på, at dit afløb eller din kloak er tilstoppet.
  6. Rotter! Ja, rotter er et klart tegn på, at dine afløbs- eller kloakledninger er utætte eller ikke er udført korrekt. Er du i tvivl, så er det altid en god ide at få foretaget en TV-inspektion.

  • Oplever du et eller flere af disse symptomer, bør du straks kontakte en autoriseret kloakmester.

  Vi dækker hele København!

  Vores samarbejdspartnere dækker hele københavn og nærliggende byer. Du kan forvente at se vores kloakmænd i byer såsom:

  Bliv kontaktet af en autoriseret kloakmester