Strømpeforing

Hvad er en strømpeforing?

Selvom navnet måske lyder som om det har noget mod fødder at gøre, er en strømpeforing en speciel type renovering af kloakker. 
Strømpeforing er grundlæggende en reparation af defekte rør, som en kloak eller faldstamme, hvor en kloakmester skaber et nyt rør indeni det gamle. Dette gøres når et rør er skadet, for eksempel når røret er utæt eller revner er opstået. Røret skabes gennem brugen af en særlig slange der er lavet af enten filt eller glasfiber.

En fordel ved at få foretaget en foring er, at der i mange tilfælde kan undgås at større opgravninger, da foringen kan laves på afstand. 

Før en strømpeforing bliver fortaget, er det vigtigt du kontakter en autoriseret kloakmester til at blotlægge dine behov. Dette vil ske på baggrund af en TV-inspektion. Et kamera vil blive ført ind i dine rør for at identificere eventuelle problemer. Sammen finder i skaderne, og laver en løsning på fikser og forebygger skader i fremtiden.

Da strømpeforing er en kompliceret proces, bør det være din højeste prioritet at finde en kompetent kloakmester med kendskab til de rette metoder. Flere kloakfirmaer specialiserer sig til at udføre foring i besværlige områder. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fair pris

  Medlem af garantiordning

  Faglig ekspertise

  Hurtig respons

  Slamsuger - lastbil

  Fordele ved foring

  En af de store fordele ved at bruge teknikken er, at det er relativt hurtigt arbejde, så kloakken snarest bliver anvendelig igen. I de fleste tilfælde vil opgravning være noget mere tidskrævende. Jo længere tid, der skal bruges, des større bliver regningen typisk.

  En strømpeforing har mange fordele i forhold til at få lavet et komplet skift af eksisterende rør. Især tidsforbruget, og dermed prisen på arbejdet, bliver reduceret. Herunder kan du se nogle af de største fordele ved at få fortaget en strømpeforing.

   

  Reduceret rod: Da strømpeforing kun kræver ganske lidt opgravning eller nedbrydning af murværk.

   

  Mindre Tidsforbrug: I forbindelse reparation af rør, bruges der ofte lang tid på opgravning for at komme ned, eller ind, til røret. Ved en strømpeforing slipper kloakmesteren for at grave større områder op, da der kun er behov for en lille indgang for at reparere skaden.

   

  Holdbart Resultat: Materialerne der anvendes i forbindelse med en strømpeforing, er utroligt stærke, og vil derfor kunne holde i lang tid.

  Bedre Pris: Ved at undgå opgravning eller nedbrydning reduceres omkostningerne af processen. Derfor vil du ofte kunne spare penge.

  Få et gratis tilbud

  Hos Kloakservice-København arbejder vi sammen med specialister i alle aspekter af arbejde med kloak. Ønsker du at får lavet en strømpeforing, kan du derfor trygt skrive til os.

  Fortæl os om dit projekt. Så vil vi hurtigst muligt skaffe et gratis og uforpligtigende tilbud på strømpeforing fra nogle af de bedste kloakfirmaer i København.

  Bliv kontaktet af en autoriseret kloakmester