Slamsugning

– Nøglen til et sundt miljø i din kloak 

Hvad er slamsugning?

En slamsugning, går ganske enkelt ud på, at man suger skidt og snavs ud af kloakken. Det er typisk i forbindelse med større tilstopninger og propper i kloakledninger, at man bruger slamsugning. Selve slamsugningen foretages af en slamsuger, som de fleste kender fra gadebilledet.

Den helt store fordel er, at man derved fjerner årsagen til proppen, fremfor at skylle det videre ud i kloaknettet. Derved undgår man ”blot” at skubbe problemet andre steder hen, hvor det kan danne nye propper.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fair pris

  Medlem af garantiordning

  Faglig ekspertise

  Hurtig respons

  Slamsuger - lastbil

  Slamsugning eller kloakspuling?

  Mange huse i København og andre byer, er langt over 100 år gamle. Men selv de noget nyere type- og parcelhuse fra 60’erne og 70’erne har efterhånden 50-60 år på bagen.

  Og det har kloakkerne også !

  Og det er mange år for et kloaksystem, som er konstant udsat for tæring og slid. Problemet forstærkes af, at mange kloaksystemer blev bygget før man i 60’erne begyndte at bruge PVC-rør, som er mere bestandige.

  Det giver risiko for en lang række problemer, hvoraf de mest hyppige er revner eller utætte samlinger. Det fører ofte til fugt i kældre og murværk men kan også skade fundamentet på dit hus.

  En TV-inspektion kan derfor spare dig for mange penge. Den koster typisk 3-4000 kr. Det kan man selvfølgelig synes er mange penge. Men som Chefkonsulent i Dansk Byggeri, Mikael Mortensen understreger:

  “… i forhold til de store udgifter, der kan opstå, hvis kloakken går i stykker, og huset pludselig er undermineret, så giver det god mening at bruge nogle få tusinde kroner.”

  Problemet forstærkes af, at de fleste af os ikke tænker over tilstanden på vores kloakker og afløb – Altså, før det går galt.

  Bliv kontaktet af en autoriseret kloakmester