TV - Inspektion

– Din genvej til vished og tryghed

Hvad er en Tv - inspektion?

En TV-inspektion går ganske enkelt ud på, at man fører et kamera gennem kloakker og afløb. Kloakmesteren kan hele tiden følge med i hvad der foregår og standse op, studere og undersøge alle områder, ligesom han kan optage billeder og video til nærmere eftersyn.

Derved får han få et rigtig godt billede af kloaksystemets generelle stand, og af hvorvidt der er problemer, som kræver udbedring.  Det giver dig tryghed for, at du er bekendt med hvilke problemer der lurer, og det giver dig desuden et professionelt udarbejdet overblik hvorvidt, og i hvilket omfang, der er behov for udbedring.

På den måde kan kloakmesteren, sammen med dig, lægge en plan for hvad er skal laves hvornår. Han kan også hjælpe dig med eventuelle tvivlsspørgsmål og guide til, hvordan du selv kan være med til at forebygge skader på din kloak og dine afløb.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fair pris

  Medlem af garantiordning

  Faglig ekspertise

  Hurtig respons

  Kloakservice, tv-inspektion - Billede af et lille hus

  Din kloak er mindst lige så gammel som dit hus

  Mange huse i København og andre byer, er langt over 100 år gamle. Men selv de noget nyere type- og parcelhuse fra 60’erne og 70’erne har efterhånden 50-60 år på bagen.

  Og det har kloakkerne også !

  Og det er mange år for et kloaksystem, som er konstant udsat for tæring og slid. Problemet forstærkes af, at mange kloaksystemer blev bygget før man i 60’erne begyndte at bruge PVC-rør, som er mere bestandige.

  Det giver risiko for en lang række problemer, hvoraf de mest hyppige er revner eller utætte samlinger. Det fører ofte til fugt i kældre og murværk men kan også skade fundamentet på dit hus.

  En TV-inspektion kan derfor spare dig for mange penge. Den koster typisk 3-4000 kr. Det kan man selvfølgelig synes er mange penge. Men som Chefkonsulent i Dansk Byggeri, Mikael Mortensen understreger:

  “… i forhold til de store udgifter, der kan opstå, hvis kloakken går i stykker, og huset pludselig er undermineret, så giver det god mening at bruge nogle få tusinde kroner.”

  Problemet forstærkes af, at de fleste af os ikke tænker over tilstanden på vores kloakker og afløb – Altså, før det går galt.

  Kloakeftersyn er ikke en del af huseftersynet ved hushandler

  Det obligatoriske huseftersyn giver dig tryghed for husets stand, når du som huskøber foretager dit livs investering. Samtidig er det med til at sikre en vis grad af vedligehold, da enten køber eller sælger ofte vælger at udbedre de værste fejl og mangler i forbindelse med overdragelsen.

  Men kloakker og afløb er IKKE en del af det generelle huseftersyn. Langt de fleste kloakinstalationer er derfor ikke blevet efterset i mange årtier!

  Det betyder, at langt de fleste af os reelt ikke har nogen idé om, hvilke problemer der lurer under overfladen. Men det forsvinder problemerne som bekendt ikke af. Tværtimod vil revner og utætheder vokse og forværres med tiden.

  Og det vil udgifterne til at udbedre dem også.

  En TV-inspektion giver dig mulighed for at komme problemerne i forkøbet.

  Bliv kontaktet af en autoriseret kloakmester